3 aug. 2011

Am crescut!

Nu am avut timp pentru blog, pentru că rolul de mămică este foarte solicitant. Când privesc în urmă mi se pare că timpul a zburat atât de repede! Când privesc la fetița mea mi se pare cel mai minunat timp pe care l-am putut avea vreodată. Nu aș da pentru nimic în lume, această perioadă din viața mea deși uneori mă simt epuizată de nopți nedormite, muncă și responsabilități.
Eu și Roberta suntem nedespărțite. La cumpărături, la plajă, în vizită la prieteni.

 Câteva momente perfecte...
mereu am visat să-i cumpăr ochelari de soare cu inimioare... nu am găsit, dar se pare că ne plac și aceștia...

ne odihnim pe terasă... la o cafea cu prietenele mele care au venit în vizită... iar Roberta este foare înțelegătoare și cuminte ... nu vrea să strice momentul de liniște al mamei...

6 comentarii:

  1. Sa-ti traiasca, draga mea!Sanatoasa sub o stea aducatoare de putin noroc,macar putin ca de toate putem da copiilor , mai putin norocul...vorba bunicii mele.Si tu sa fii sanatoasa sa poti avea grija de ea, este superba !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Maya pentru cuvintele frumoase. Cand esti mamica auzi foarte rar incurajari din partea celorlalti. RESPONSABILITATE; e cuvantul care-l aud mereu, sau ce ar trebui sa fac.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ce fericita sunt sa va vad, nici nu stiiiiiiiii !!!
    ma bucur enorm, enorm...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce mare si frumoasa este :) bine ai revenit Lois :) ma bucur sa va stiu ca sunteti bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. -Bine ai revenit, draga Lois >:D<
    SA fiti sanatoase si sa cresteti mari pe drumul armoniei :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Brandusa, Liviu,Litle Thoughts, ma bucur ca sunteti bine. In curand o sa fiu si eu mult mai activa pe blog. Nu am avut acces la internet mult timp. M-am mutat si am avut mult de munca. A durat pana m-am obisnuit cu locuri noi, pana mi-am facut noi prieteni.

    RăspundețiȘtergere